viktoria holmgren

Räddar sommaren från frosten!

Förra helgen frös det till här ute men efter som jag följer väderutvecklingen på SMHI så hade jag det på känn så vi fick lägga över dahliorna… I juni sa SMHI 4 plusgrader en natt men det blev -2 så jag gjorde rätt i att misstro dem igen haha.. Men det räckte inte, de flesta tog stryk ändå! Så nu när jag såg att det skulle bli kallare igen så grävde jag upp flera plantor i ren panik och bar in dem i huset! Jag skulle rädda två dahlior men när jag väl var igång så blev det lite mer haha… Min man missförstod mig när jag bad honom hjälpa mig att bära så han tog in varenda tomat- och gurkplanta också och när de ändå var inne så får de väl vara det! Jag har ingen aning alls ifall plantorna kommer att trivas här inne, säkert inte, men om jag lyckas få någon liten blombukett till, eller en gurka, så känns det ändå roligt. Jag är inte alls redo för hösten! Nu har vi djungel i vardagsrummet och i Julies rum ett tag framöver! I hennes fönster står gurkor och tomtatplantor, uppknutna i gardinstången! Jag känner lite att jag blivit galen.

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.