IMG_5029-2

Rikedom från odlingslådorna

Jag har plockat in min persilja!! Den kryddan kan jag inte leva utan och nu när sommaren är över så är jag glad att jag sådde alla dessa frön som tillåter mig att frysa in till vinterns alla härliga middagar. Jag känner mig så rik som kan plocka in färska kryddor och grönsaker under sommaren, sen får jag dessutom känna mig rik hela vintern när jag får plocka fram det!

Sen är det något magiskt med det, jag har övat mig på i flera år hur man ska kunna leva i nuet, stanna upp och njuta och blablabla vilket är jättesvårt! Min mamma är psykoterapeut och hon har förklarat, tvingat på mig böcker jag aldrig har läst, tjatat och försökt få mig att öva men nu är jag väldigt tacksam. Att få plocka in den där persiljan var inte tråkigt och jobbigt som jag förmodligen skulle ha gnällt över för ett par år sedan, utan en ren fröjd! Tänk att de vuxit så fint från frön och nu får de förgylla våra måltider under en hel vinter tills det är dags att sätta nya frön. Underbart. Och ja, jag känner mig lite flummig men så väldigt tacksam!

Nu ser ni att jag möblerat om lite i köket också! Hittade en perfekt loppistavla för en tia som kom upp på väggen åxå!

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.