IMG_2795-2

Inte alls sista grillmiddagen

I annonssamarbete med Myoutdoorkitchen.

För “sommarens alla grillmiddagar” eller så grillar man året runt! För nu har vi skaffat oss en gasolgrill som förenklar grillningen hela året! I sommar har vi haft den i uteköket men eftersom det kommer att snöa över så ska vi bära upp den på altanen under tak och göra ett vinterutekök! Inte så avancerat som det låter haha, vi kommer iallafall att kunna grilla året runt med denna! Så nu behöver det inte kännas lika vemodigt med att ha ätit sista middagen i trädgården. Grillen hittar ni här!

Så vintern – bring it on.

Så skönt att bara kunna vrida igång gasolen och grilla än att vänta i hundra år på grillglöden måste jag säga! Gasolgrillen har flera brännare och en hylla där man kan lägga maten på eftervärme och nu funderar vi på att köpa till en insats med stekhäll i gjutjärn, så man kan steka pannkakor eller göra pizza! Så hur känner ni, gasol- eller kolgrill? För efter att ha smakat så känner man ingen skillnad!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny