IMG_6014

Äntligen lite fint på väggarna

I annonssamarbete med Poster Store

För något år sedan fick jag för mig att jag skulle plocka ner alla posters från våra väggar. Sen dess har det väl känts ganska tomt men jag har inte riktigt kommit på vad jag ville ha och sen rann det väl ut i sanden lite. Nu fick jag frågan från Poster Store om jag ville plocka ut några favoriter så jag kikade runt lite på hemsidan och hittade ju massor av fint! Både lite abstrakt konst, prints som ser lite vintage ut och modern fotokonst i en skön mix. På övervåningen har vi ju snedtak men jag tänker att det kan vara ganska fint att bara ställa en bunt tavlor mot väggen! Några har fått flytta in i vardagsrummet och någon i köket men jag klurar på om jag inte ska hänga kvinnan med svanen inne i Julies rum! Den är så fin, vet bara inte riktigt var den ska hänga. Tycker den blev väldigt fin i valnötsramen istället för de klassiska svarta som jag annars alltid valt! Tycker du ska kika in hos Poster Store du letar vackra posters till ditt hem!

Älskar att de har lite miljötänk också, deras posters trycks på papper som tllverkas på Lessebo bruk i Stockholm, som funnits sedan 1600-talet. Papperet är FSC-miljömärkt för ansvarsfullt skogsbruk! All produktion av posters har Nordic Swan Ecolabel som är en av de strängaste miljömärkena i Europa. Heja!!

Nu har ni tur också, jag har nämligen fått en rabattkod att dela med er!
Med rabattkoden “viktoriaholmgren30” får ni hela 30% rabatt på era favoritposters! Koden är giltig t.o.m 17/10 och gäller ej ramar eller selection. Happy shopping! Här nere kommer lite bilder på mina favoriter!!

 

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny