IMG_5722

Härliga höst och härliga kläder

I annonssamarbete med Didriksons.

Hösten är så så himla mysig ändå. Kallt som tusan på morgonen men under dagen blir det skönare och skönare.  Men det påminner dock om att vintern är på väg och det värsta jag vet är att frysa! Jag är en sån som går med långkallingar i juni, drar upp elementen och sover med dubbla täcken när mannen vädrat, personligen hatar jag att vädra just för att det blir kallt! Det känns därför himla roligt att få ge barnen och oss själva riktigt bra ytterkläder från Didriksons. Kläderna har fin passform, håller värmen och är både slitstarka och vattentåliga, barnens ärmar går att förlänga när de växt osv.. Så bra kläder! Så står ni och funderar vad ni ska kika på så har ni ett tips där!

Vi har ju varit sista helgen i stugan nu, vi ska dit över dagen bara nu till helgen och stänga av vattnet men det blir inga fler mysiga kvällar. Vi har städat på stranden, eldat och skurat upp stugorna. Jag vet inte varför, men fast jag varit här ute vid havet enda sen jag var liten så slås jag varje gång av hur galet vackert det är. Hur mycket jag älskar havet och denna plats! Det är läkande. Det känns fint att ge barnen det också. Som de roar sig här haha, vi har några fula gamla leksaker i en låda under sängen men de klättrar hellre på stenarna, bygger kojor bakom gäststugorna, plockar bär och hjälper till med sånt som ska göras. Wilhelm har fått dille på stenar, och det finns det ju gott om här! Han kastar sten, samlar sten och slipar flintastenar. Han ska göra knivar och kunna göra upp sin egen eld.. haha, söta lilla vetgiriga 6-åring.

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.