IMG_6334

Matchar skor med Julie

Gissa om Julie blev glad när hon såg att vi skulle matcha varandra i vinter! Jag skulle beställa skor till barnen hos Petit Nord (de har sjukt fina skor i jättefin kvalitet) när jag såg att dessa Shearling Winter Boots fanns i storkekar upp till 40! Och så himla fina.. så det blev ett par till mig med! Jättefina och varma.

Idag har regnet öst ner hela dagen. Min stackars man får stå ute i regnet och montera växthus för i helgen hoppas vi kunna få inviga det! Tanken var ju att få göra det redan i våras men det var lite trubbel med leveransen, men jag ser såå fram emot att få värma upp det med gasolkaminen som är på väg hem, tända ljus och binda lite kransar. Måste bara hitta ett bord att ha där inne, jag har ett gammalt slagbord men jag tror jag skulle vilja ha ett runt bord istället. Hoppas att kunna visa er snart!!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.