IMG_7496

Fotar sängkläder och blir kär i sovrummet

Hej!

Jag har ju börjat på ett nytt jobb.. har jobbat några få dagar än och måste säga att omställningen tar på krafterna!

Men rätt härligt ändå att kunna greja med instagram och mitt egna företag på fritiden, jag hoppas bara jag ska hinna och orka med så mycket som jag vill! Jag fick frågan från Charleshill om jag ville fota deras sängkläder vilket jag såklart ville. Jag tänkte jag skulle vara lite mer generös här på bloggen och dela med mig av lite fotojobb också. Vill ni se sånt? Här ser ni iallafall några av de bilderna jag tog här senast! Lite kul är det, att när man städar och gör fint inför ett fotouppdrag så blir det oftast så fint att man blir nykär i i platsen igen, lite så kände jag nu i sovrummet!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Eva

    Fint. Vart kommer denna fina sängkappa ifrån?

  2. Eva

    Nu såg jag vart de var ifrån, fick bara upp bilderna utan text först?

  3. elina

    SÅÅ FINT! vart är sängkappan från? 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.