IMG_7573

Hidden Places

Lyckliga jag. För boken jag önskat mig när jag fyller år damp ner i brevlådan för ett par dagar sedan. Enda sen jag hörde att Sofia och Nathalie skulle göra en bok ihop har den stått där på önskelistan. Och nu är den färdig. Och så himla fin! Jag har unnat mig lite egentid ihop med den där boken och en kopp kaffe. Boken släpps kring vecka 44 och går redan nu att förbeställa hos bl.a Adlibris.

Boken är fylld med magiska bilder, tips på lekar, kalas, pyssel, inredning, ja allt möjligt… Denna bok borde varje förälder (och barn) ha!

Nästa bok på önskelistan är nog Chez Wood, en kokbok av Sofia Wood. Kanske får önska mig den när jag fyller år! Så kul att så många inspiratörer gör böcker!!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Linnea

    Åh så avis på den! Måste köpa så fort den kommer ut! Längtar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.