IMG_7786

Min stora krans

Min stora krans i höstkläder.
Jag gjorde stommen förra julen, jag gick bara ut i skogen och plockade in massor av björkris som jag band ihop till en stor stomme. Jag satte ihop det med ståltråd så det skulle sitta ordentligt och inte synas så mycket. Jag ville att den skulle vara lite ojämn och spretig! Förra julen dekorerade jag den med lite enris och något grönt från en julig blomma jag köpte på plantagen och band fast med ståltråd! Jag hängde upp den bara genom att trycka fast stommen på en spik som satt på väggen.

Sen när julen var slut så kastade jag ut kransen på altanen och hittade den i somras och tänkte att jag skulle förnya den lite! Då hamnade den i Julies rum, klädd i humle och några andra slingrande blommor jag hittade i trädgården! Den var faktiskt väldigt fin även som torkad även om den tappade lite av den där frodiga gröna färgen.

Nu tänkte jag att det var dags att höstpiffa den igen och jag tog bara vad jag hade hemma! Lite torkade blommor, eukalyptus och lite hortensia som också blir så fin när den torkar!! Jag band inte ens fast det här utan tryckte in lite fint mellan grenarna och ståltråden som redan var där. Humlen fick sitta kvar, det passade ju ändå så bra med det torkade temat haha! Jag har bara knutit ett jutesnöre längst upp nu för att hänga upp!

 

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.