IMG_8557

Årets DIY-stjärnor

Hej!
Det var dags för ett blogginlägg tycker jag. Idag handlar det om stjärnor som ni ser, precis som förra året var jag tvungen att göra ett gäng! Det är så rogivande att sitta och vika dessa, och sen blir man på himla bra humör också när man fått börja med julpynt och pyssel. Älskar det! Jag köpte så fina presentpapper här och i väntan på att slå in julklappar så får det pysslas med dem!

Jag har hängt upp några av dem runt i huset och det blev ju så mysigt. Förut var jag en av motståndarna som inte alls tyckte man skulle sätta upp en endaste pinal före första advent meeeeeen… Nu tycker jag vi ska göra något trevligare av novembermörkret och då är ju mysbelysning och julpyssel perfekt. Så här ser årets stjärnor ut iallafall, beige, grönt och lite mönstrat!

Beskrivning av hur man gör dessa stjärnor hittar ni i detta inlägg från förra året, där jag visar steg för steg!

24
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.