IMG_8420

Julen smyger sig in i barnrummet

Hej!
Jag har gjort lite fint i Julies rum, steg ett var förstås att plocka upp alla leksaker och utklädningskläder från golvet. Jösses vad hon drar fram…! Det gäller att ha hennes dörr stängd så inte vovven går in och biter på allt.. vilket hon oftast gör för att Julie inte stänger dörren… Ni fattar. Så jag fick även städa upp diverse skräp från teckningar, korgar och delar från mailegfamiljen som Nora fått tag i…

Stjärnan

Jag kunde inte motstå en stjärna jag fick syn på från Afroart . (tips!!) Jag passade även på att klicka hem girlangen jag velat ha länge. Älskar att det är handgjort och fair trade, det känns som bättre i hjärtat plus att det faktiskt blir vackrare att se på. Nu är det snart dags att gå all in på julpyntet! Jag tror dock att det blir ganska sparsmakat i år nu när jag inte är hemma på dagarna längre!

Några favoriter från Mrs Mighetto har flyttat in också, söta Mr James i sin sjömansskjorta bland annat!

17
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ingrid Wenell

    Magiskt fint ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.