IMG_8849

Jul i växthuset

Hej på er!

Äntligen har jag fått tid att hänga i växthuset! Det sista fixet blev klart idag och jag har både julpyntet lite och så tog vi med oss glögg och lite annat gott, lyssnade på musik och bara njöt! Wilhelm hade med sig en kompis som sa “Det här borde vi göra oftare!” Haha, så söt. Men mysigt hade vi! Det första Wilhelm gjorde var att hälla ut sin glögg på duken, sen slog Erik huvudet i ljuskronan så det flög stearin överallt men annars gick allt bra haha!

Måste ge mig ut på loppisar och leta fler glasfat också, det var så himla fint! Fler ljusstakar behöver jag också!

Jag är som ett barn men jag tycker verkligen inte om vanlig röd glögg! Däremot hjortronglögg! Så himla gott. Köpte hem en äpple och vanilj nu också som vi får prova nästa gång. Har ett superbra recept på lingonglögg någonstans också, ska se om jag kan leta fram det!

Jag fick en sån fin lampslinga av mina föräldrar när jag fyllde år och idag satte vi upp både den och en julstjärna! I vår ska vi dra in el “på riktigt” men tills dess rockar vi skarvsladdar. Tänker att vi förmodligen bara kommer kunna vara här inne i december, sen blir det nog för kallt! Så vi får hoppas på en mild vinter!

En liten krans hamnade på dörren också!

Se så fint det är! Längtar en massa nu också tills det blir vår, tänk vad alla mina fina blommor ska trivas där inne! Men tills dess får vi njuta av det fram till jul, ser fram emot att bjuda hen vännerna hit också!

 

20
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.