IMG_9266

Julklappstips till barn!

I samarbete med Minirepubliken har jag fått den stora äran att visa upp lite julklappstips till er som klurar på julklappar till de små! Jag har valt ut superfina grejer som kostar från 29 kr, saker som funkar i adventskalendern och på julafton och för barn i lite varierande åldrar. Jag ska visa er lite mer och så lägger jag till en länk också så ni hittar till sakerna!

Spiongrejer, hur coolt? Jag vet vem som kommer bli glad för dessa! Jo, Wilhelm 7 år som älskar att spionera på oss. De här grejerna kostar mellan 29-49 kronor och kommer göra succé här hemma!

Spionglasögon som gör att man kan se vad som händer bakom ens huvud!
Spionöga där man kan se runt ett hörn!
Spionpennor som man kan skriva med osynligt bläck, texten blir bara synlig om man lyser med den medföljande ficklampan!

I bakgrunden skymtas en naturfärgad doktorsväska med små söta redskap av trä. Jag vet inte hur ni känner, men jag älskar när leksakerna smälter in något i inredningen!  Finns i vitt också!

Finaste strumpbyxorna från Cóndor! Fin kvalitet och finns i massa härliga färger. Dessa ska Julie få, hon älskar att ha på sig klänning och strumpbyxor men de verkar alltid ligga i tvätten så hon får ett par till!

Vilka barn älskar inte plåster? Här kommer ett lass med supersöta plåster till en dinosarieälskare i en matchande plåtask. När alla plåster är slut man kan förvara små skatter i asken!

Under asken ligger ett spel där det gäller att para ihop djuren med rätt över- och underdel. Ett enklare spel som passar de lite yngre barnen! Minirepubliken har en massa fina spelJag tror att barnens kusin kommer att älska det!

Så länge Julie haft dockskåp så har det varit lite av en tradition att ge henne en liten mailegkanin till jul. En till kompis som flyttar in och det passar bra nu när jag precis gjort ett nytt dockskåp till henne i ett gammalt skåp. Ska visa er när det är klart! Maileg har ju så många söta både kaniner, möss och annat. Jättefina leksaker som tål att gå i arv sedan.

Kaninlampan är nog den finaste sänglampan som finns till barnrum. Den har funnits ett tag men i jakten på en lampa till Julies rum så kan jag konstatera att detta fortfarande är den finaste på marknaden! Så den ska in i Julies rum!

I julstrumpan kommer Julie att få en superhjältemask, för superhjältar behöver inte vara svarta och “grabbiga” utan kan gott ha lite rosa glitter. Tycker iallafall Julie. Och nu hittade jag en!

Jag satt en dag och scrollade på Minirepublikens hemsida när Julie plötsligt ropade “Den mamma! Den vill jag ha i julklapp!” Hon hade fått syn på den söta lurviga svanväskan som tyvärr verkar ha sålt slut just nu! Det finns dock fler söta små väskor, bland annat denna cirkusväskan!

Mycket fint under granen i år! Hoppas ni tyckte om mina julklappstips!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hannes Mauritzson

    Så fina tips! Perfekt när de ändå går för en billig peng så kan man sprida ut gåvorna lite mer. Mysa hela december genom!

  2. Ingrid Wenell

    Men gud så mycket fint! Jag som typ var klar! Nu kanske det blir fler ??❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.