IMG_9374

Pepparkaksbak

Ja äntligen har jag blivit frisk(are) och vi kan hitta på saker igen. I helgen blev det pepparkaksbak med lillan och adventsmys med vännerna. Wilhelm ville gå ut och leka med en kompis istället för att baka så det blev bara jag och Julie! Så på med julmusiken, tänd alla ljus och sen bakar vi.

Många fina pepparkakor blev det och som vanligt är det ju roligast att dekorera dem. De första blir dock väldigt fula men efter ett tag blir det iallafall lite bättre haha! Nåja, kanske inte barnens. Men det spelar mindre roll!

Den fina kaveln köpte vi för något år sedan i denna webshop, det blir så fint mönster med den men man får trycka ordentligt så mönstret syns bra efter gräddning. Den är perfekt för alla som inte gillar kristyr på sina kakor, de blir nästan vackrare med bara detta mönster. Jag däremot älskar kristyren haha! Mums!

På den här sista bilden ser ni några av mina senaste loppisfynd också! Bröstkorgen fyndade jag för en tia, silverbrickan för en tjuga och den lilla glaskannan för en femma. Nu håller jag tummarna att jag ska vinna några budgivningar på tradera också, suktar efter lite roliga ljusstakar!! Hoppas ni haft en fin 2:a advent ❤

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hannes Mauritzson

    Men så fina bilder och så gott ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.