ViktoriaHolmgrenLovelyLife (21)

Tredje advent och årets adventsljusstake!

Tredje advent. Jag tänkte visa er årets adventsljusstake. Jag brukar ha haft olika varje år, i år var jag dock sjuk när julen drog igång så lagomt till andra advent knåpade jag ihop något så enkelt som denna. Fyra udda ljusstakar med likadana ljus! Lätt som en plätt men personlig och fin tycker jag.

Natten mot fredagen vaknade hela huset av en liten stackare som kräkts. Så helgens planer blev inställda och vi har istället ägnat oss åt städ och familjemys! Jag har äntligen fått tid att läsa mer i boken “Hidden Places” och gissa om inspirationen kom..! Så många idéer just nu, främst vad gäller barnens rum och Julies dockskåp! Så vi har pysslat små galgar, klädstänger och lampor bland annat. Måste ju visa er dockskåpet någon dag! Så himla fint!

Imorse när barnen tittade i sina julstrumpor så hade nissen lämnat varsin dvdfilm. Finns ju hur mycket som helst på loppis men våran dvdspelare var trasig! Fort ut på köp och sälj igårkväll och som tur var så hittade vi en i byn som vi kunde hämta på en gång. Så i eftermiddag har vi gjort mysigt nere i källaren, en liten filmhörna! Vi har vår gamla soffa där, en mysig ryamatta och så satte vi upp lite överblivna julstjärnor i taket. Det behöver inte vara krångligare än så, jo lite julgodis tog vi med oss ner också, och alla djuren ville vara med.

Tanken är att göra om stora rummet i källaren till gästrum! Våra första gäster kommer redan på nyårsafton så det börjar bli dags att bygga sängar!

 

Hoppas ni har en härlig tredje advent!

  

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Carolina

    Vilket fint kök! Är det IKEA’s skåpluckor Bodbyn i den grå kulören?

    1. Viktoria Holmgren

      Tack! Det är ikeas variant som de hade innan Bodbyn kom, men de ser ungefär likadana ut. Köket var vitt när vi köpte det men vi lämnade in luckorna på lackering med en egen färg vi valt! Den är lite gråbeige! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.