IMG_9805

Loppisfynden

Min senaste impulsloppissväng gav utdelning! Hade tur att få sluta redan efter lunch i måndags! Det är mycket jag saknar med att jobba enbart hemifrån men de tre jobbigaste kommer här:

1. Omöjligt att fota då det är mörkt när man kommer och går.
2. Allt tid går åt till vardagssysslor, jag hinner sällan pyssla när jag får en idé!
3. Loppisar! Får abstinens och inser hur ofta jag ändå var ute till vardags tidigare!

Nu till fynden! Någon som kan gissa hur mycket detta kostade totalt? Nej ni behöver inte gissa, jag betalade 132 kr för allt.

 

Jag har börjat samla på (ja man ska alltid ha något att samla på) fina fat i pressglas. Udda ska de vara! Och fina. Och billiga. Så fint det blir att duka till efterrätten eller till tilltugget på nyår! Eller som gottefat på kvällen när man ska se en serie? haha.. Nu har jag två till iallafall!

Jag dog först när jag hittade den söta lilla. Sen dog jag igen när jag hittade den stora… för tio spänn lixom. Så vackra!!

Skjortan då, den hängde med hem för att det var så fint mönster på den. Tänkte att man kan sy något till barnrummet, kanske en kudde och små filtar till dockskåpet? Sen när jag kom hem insåg jag att den passade på mig så vi får se hur det blir med den saken!

Ja ni ser ju så fint mönster!

Hittade en hemstickad kofta för 40:- också i en sån där perfekt ljust beige färg.

Tycker ni det är kul när jag visar upp mina loppisfynd? Tryck då på hjärtat eller lämna en liten kommentar!

44
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.