ViktoriaHolmgrenLovelyLife (18)

Ett hållbart nyårslöfte 2020!

Nyårslöften är väl inte min grej, jag hittar inte på något bara för att iallafall. Men ett av mina mål i höst har varit att handla mer begagnat, se det lite som en utmaning. Även att vara bättre på att sälja iväg sånt vi inte längre använder! Jag älskar ju att inreda med gamla unika prylar som ni vet och förutom att det blir fint så är det ju så sjukt roligt att leta skatter på loppis! Men inredning har jag alltid sökt på loppis, min utmaning är kläder! Här ser ni mitt senaste köp, en lurvig kofta. Japp, koftor är min grej – nu ska jag bara bli bättre på att köpa mer beggat.

Visst tar det längre tid att hitta det man söker ibland då sortimentet alltid är en överraskning på loppisar. Och kanske är det den största utmaningen, att finna tiden? Men också största glädjen, när man finner!

Har ni några löften inför det nya året? Eller löften, kanske mål?

25
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Josefine

    Har exakt samma löfte och tankar i år. Det ska bli en utmaning, verkligen, men så spännande att se hur min stil kan uppdateras. Sedan ska jag se och uppskatta de kläder jag redan har.. hitta mer accessoarer second hand kanske. Lycka till med ditt löfte! ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.