IMG_0800

Docksäng i rotting

Dumma mamma som sålde Julies docksäng på loppis. Trodde inte hon brydde sig om dockorna haha.  Som tur var fick Julie en ny i julklapp! Den här söta i rotting heter Kuku Doll Bed, från Ferm Living. Den finns bl.a hos Solheminredning.  Nu är tanken att jag ska sy lite sängkläder till den men jag har lite ont om tyg i mina gömmor.. Man tager vad man haver så länge, huvudsaken Julie är nöjd! Hon har numera två dockor som sover där i, hennes egen och storebrors. Han leker aldrig med sin så Julie förbarmar sig över den.

Som ni ser har Wilhelms skrivbord fått flytta in i Julies rum också, nu har hon två pysselbord där inne. Det andra är egentligen vårat gamla matbord (ett slagbord) men det får stå kvar där tills odlingssäsongen drar igång. Det är ju inte länge kvar, tack och lov!! Men mina odlingsplaner är nog värt ett eget inlägg 🙂

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.