IMG_1012

Nymålat skåp i köket

Hej!

Jag kom på att jag måste visa er några bilder på skåpet i köket som fått ny färg!
Den gröna färgen som skåpet hade när jag köpte det var superfin men det blev inte alls bra i vårt kök. Det var så fint på plats men ihop med den övriga inredningen så blev det helt enkelt fel. Jag har nu målat det i en annan färg, en gråbeigeaktig variant som upplevs lite olika beroende på ljuset! Jag ville inte ha det vitt även om jag ville ha det ljust och tillslut hittade jag den här färgen. På instagram är det många som undrat över färgkoden, så här kommer den: S3005-Y20R

18
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sa vackert allt ar hos dig… underbara bilder,alltid! Kan du snälla tala om for mig vad den vackra kannan heter i stal/silver?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny