IMG_1436

Om min alldeles egna måndag

I måndags fick jag min efterlängtade alldeles egna lediga måndag. Eller “jobbahemmamåndag” rättare sagt. Men det är så roligt att det känns som att man är ledig. Gud vad jag saknat det känner jag!

Julie bestämde sig för att hon också ville ha en hemmadag, gärna för mig. Så hon fick hjälpa till med lite smått, åt choklad och lekte i dockskåpet fram till lunch. Solen sken så fint hela dagen så efter lunchen gick vi ut och lekte en stund också!

Ser redan fram emot nästa måndag. Men först ska vi avnjuta en Stockholmstripp, jag tar med mig maken på torsdag och vi ska bo på finaste hotellet, träffa en massa härliga människor på ett event med Boråstapeter och så ska vi ta en sväng runt möbelmässan. Det ska bli så skönt att åka iväg en sväng! Två nätter till och med! Tacka vet jag farmor och farfar som bor granne och kan ta hand om barnen mitt i veckan haha!

Som fint avslut på måndagen fick jag det här fina paketet från Mrs Mighetto… Deras nya bok (såååå fin!!!) och lite fina kort, tags och en tändsticksask! Bara älskar allt de gör. Så fint!

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny