IMG_1476

Myskväll i boråstapeterhuset

Vilken kväll!! I torsdags var vi bjudna på ett superhärligt event hemma hos Emma som bloggar på What Decorates My Day tillsammans med Boråstapeter. Hon har tapetserat hela hennes hus med deras tapeter, både från nya och äldre kollektioner och huset kallades till och med Boråstapeterhuset! Gissa om jag blev sugen på att tapetsera? Jag tänkte efter och insåg att vi inte har en endaste tapet i vårat hus just nu.. Det måste vi ändra på!

Emmas hus var så himla fint! Jag har ju sett bilder från hennes hem tidigare men det var ju bara helt underbart att se i verkligheten! Och så fint piffat inför kvällen!!! Så avundsjuk på hennes glasveranda där vi fick äta middagen. Och när jag fick se vilka som var bjudna?! Vilket gäng!! Både vänner, bekanta och några nya ansikten. Alla lika inspirerande!

Vi blev bjudna på jättegod mat, gott i glasen och så fina samtal. Det var så himla mysig stämning också, inte så uppstyrt utan mest mingel runt borden och i slutet satt vi uppkurade i soffan med tända ljus överallt. Magiskt. Det är nog det finaste event jag någonsin varit på!

Jag föll för en av tapeterna som Emma valt, den kommer från den nya kollektionen Falsterbo III. Den heter Dahlia Garden. Klurar på var vi ska sätta upp den! Vi hade så trevligt den kvällen att jag inte ens tog mig tid att kika igenom hela kollektionen så den ska jag spana in nästa gång jag är på färgaffärn! Det var så mycket fint!!!

Dahlia Garden, ut kollektionen Falsterbo III

 

Ja där såg ni bilderna jag hann ta under kvällen, som tur var så hade de fotografen Alice J på plats under dagen och som även hann fota i dagsljus!!  Jag såg att Linda hade gjort ett så fint blogginlägg med hennes bilder så kika in hos Volang för fler bilder!

Tack alla inblandade för en oförglömlig kväll!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linda

    Så kul att ses igen,❤️

    1. Viktoria Holmgren

      Ja det var det verkligen!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.