story hotel

Story Hotel i Stockholm

Så härliga dagar vi haft i Stockholm! Jag tog med mig maken och vi har hunnit med allt ifrån event och möbelmässa till restaurangbesök och shopping. Det är så skönt att resa bort ibland men det var länge sen jag tog med mig Erik! Vi tog ledigt från våra jobb och bokade favorithotellet och restaurangen vi länge velat besöka.

Vi kom fram till Stockholm på torsdagen kring lunch och hade sån tur att rummet var klart och vi kunde checka in tidigt på hotellet. Vi bodde på Story Hotel på Riddargatan! Jag tycker det är så fina rum och riktigt bra läge, centralt och bra. Förutom sköna sängar med fluffiga täcken så har de lyxiga badrumsartiklar från Lilla Bruket i badrummet och så man kan streama från sin telefon och se sin favoritserie. Passar oss perfekt! Älskar inredningen där också, så genomtänkt!

Vi började med att äta en supergod pizza till lunch, jag köpte en med chevré och karamelliserad lök, sjukt god. Sen gick vi tillbaka till hotellet, tog en lång varm dusch och såg lite serie innan det var dags att göra oss i ordning för eventet med Boråstapeter. Så härlig kväll det var och vi fick träffa både vänner och bekanta, allt var så fint ordnat!

På fredagen tog vi en snabb sväng till möbelmässan men det var inget för mig kände jag. Kul att ha varit där iallafall men nästa gång satsar jag på Formex istället! Vi hade bokat bord på en av Stockholms bästa köttrestauranger, AG på Kungsholmen så vi strosade omkring på stan ett tag innan vi tog en promenad dit. Men alltså. Maten!?! Bland det bästa jag någonsin ätit… Vi åt oss så mätta att vi knappt var hungriga till frukosten dagen därpå haha!

På lördagsmorgonen tog vi en ordentlig sovmorgonen innan vi gick ner till frukosten. Sen blev det ännu en lång dusch innan vi packade ihop våra saker, tog en sista shoppingrunda runt Stureplan innan vi sen åkte till flygplatsen. Sen var det bara hem till barnen, guuud så härligt att få krama om dem!! Tack Stockholm för denna gång!

 

 

 

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.