IMG_2205

Bohemian Vintage

I annonssamarbete med Babyshop

 

Jag fick en sån rolig fråga från Babyshop för ett tag sen. Om jag inte kunde inreda i Julies rum med mina favoriter från deras nya kategori Bohemian Vintage! De har nämligen delat in barnrumsinredningen i olika kategorier efter stil och självklart hittade jag massor av fint. Stilen passade perfekt i Julies rum och med hennes loppisgrejer! Eller vad tycker ni?

Den här korgen blev en riktig favorit måste jag säga.. och filten från Garbo & Friends. Helt ljuvliga!!  Och allt jag valt ut hittar ni förstås i kategorin Bohemian Vintage!

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ingrid Wenell

    Så hiskligt fint!!

    1. Viktoria Holmgren

      Tack!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.