IMG_2434

En semla tack!

Jag var säkert 20 år innan jag lärde mig äta semlor. 25 kanske. Gillade varken grädde eller mandelmassa haha.. Nu tycker jag att det är hur gott som helst… saffranssemlor är nästan godare men det får vänta till jul! Jag gjorde en sats semmelbullar  för ett tag sen men gjorde dem hälften så stora så de blev lite mer lagom (tycker jag) men då blev det ju en himla massa bullar. 24 stycken! Men det är väl helt okej att ha i frysen! 🙂 Nu är det dock bara fyra kvar…

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Skillad Florals

    Gott!! Kanske ska testa nu när jag har lite extra tid över!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.