IMG_3225

I en pojkes rum

Wilhelms rum är litet och rätt opraktiskt. Han har två platsbyggda garderober där inne men den ena agerar städskåp och den andra garderob. Hyllplanen byggde vi dock i all hast för massor av år sedan och de är bara hälften så djupa som de skulle kunna vara. Men har man lix gjort det så kommer man väl aldrig få tummen ur att göra om det haha… Jag skulle vilja hitta ett högt men inte så djupt skåp att ställa här inne istället för det lilla skåpet som står i bild. Det är visserligen gulligt men hade det inte varit nystädat när jag fotade så hade ni fattat. Staplar av legobyggen, halvlästa böcker som är sådär uppvikta så man ska komma ihåg var man är, pyssel och rent skräp. Allt samlas där och blir bara riktigt dålig och ful förvaring! Det ser stökigt ut fast han städat… ja, ni fattar. Snälla gud, ge mig ett nytt skåp. Fast gammalt.

Jag städade iallafall, och satte upp två tavlor! Lyckligtvis så var det ett sånt fint ljus rätt in där när jag var klar så jag vara bara tvungen att fota det!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ingridwenell

    Helt galet fint!! Älskar val-postern 😍😍😍

  2. Rasmus Ledin

    sängen <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.