IMG_5136

Kaningoset

För drygt 2 veckor sen fick Tussen sina ungar, 4 små söta blev det och det har varit så spännande att vara med om detta! Det är min första kanin (frågar maken så är det barnens) och därför även första kaninkullen jag fått vara med att föda upp. Helt fantastiskt alltså, så kul!

Tussens små ungar växer så det knakar och igår slog de äntligen upp sina ögon! De har varit ute och utforskat buren och det betyder att barnen får hålla i dem! Så två smutsiga sommarbarn blev överlyckliga när jag hämtade dem från skola och förskola och berättade att det var dags…

Här uppe är Julies favorit, Vitis. Ja, de ska få lite finare namn när vi vet könet på dem haha! Eller så blir det som med Tussen, hon skulle ju bara heta så tills vi kom på ett namn…

Den här kaninen heter just nu “Tjockis” just för att den var störst i kullen. Wilhelms favorit.

Här har vi “Haren” just för att den skuttat omkring lite mer än de andra haha!

Haren och Bruno. Väldigt kreativa namn, nästan så att man skäms lite. Kom gärna med namnförslag! Som jag sa så växer de så det knakar, helt galet så fort de utvecklas!!! Nu ska ni få se två bilder, första så var de bara en dag gammal.. Sen är det 5 dagar till nästa bild och så ytterligare 5 dagar till dagens bilder!

Alla sötnosar var tingade redan innan födseln, vilket känns jätteroligt. Det är även väldigt många som har hört av sig så kanske tar vi en till kull sen!

21
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.