IMG_5278

Så blommar häggen

Lite senare här i norr men nu blommar den. Häggen. Det brukar betyda att sommaren är här! Lite synd bara att det är så kort tid, passade på att föreviga den och ta in lite buketter! Den luktar ju helt underbart!

Glest som vanligt mellan blogginläggen känner jag, just nu drunknar jag i jobb, trädgårdsarbete och fotbollsträningar. Det mesta är dock roligt, speciellt när vädret är fint! Det är knappt så jag hinner plocka fram kameran.. Nu är det 2 veckor till semester iallafall, har startat nedräkningen. Midsommarhelgen blir full av kalasande, både midsommar, syster som fyller 30 och farmor som fyller 90 ska firas! Men efter det tar jag och barnen väskor och kaniner med oss ut till stugan en vecka i väntan på makens semester.

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.