IMG_7172

Mina trädgårdsmästare

Gud vad vi jobbat i trädgården i år!
Vi började med att lägga plattor utanför växthuset, så gräsmatta och göra ett större trädgårdsland. Nu har vi även satt ner några äppelträd och börjat montera upp ett staket! Kommer bli så bra det här. Jag har haft en lång bloggpaus, sista veckorna innan semestern var det verkligen fullt upp med jobb och vattning/omplateringar så klockan hann bli så mycket innan vi ens kom i säng. Sen direkt semestern slog till då åkte vi hemifrån i nästan två veckor, nu när vi kom hem hade vi inget internet då routern gick sönder i åskovädret. Nu är allt i ordning iallafall! Jag tänkte visa er lite från vår trädgård som det ser ut just nu, och så mina söta trädgårdsmästare förstås!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Verran

  Tjusigt! Har du/ni själva gjort flisen i grönsakslandet? Ligger fliset direkt på marken eller har ni lagt en markduk under?

  1. Viktoria Holmgren

   Hej!
   Under ena delen har vi lagt markduk och under ena har vi lagt ut dubbelt lager av målarpapp (inte att rekommendera har jag märkt) så den får vi nog göra om haha.. Vi har återanvänt skräpet som blev när maken huggit ved, så vi har lagt hälften nu och så tar vi resten nästa år då veden är klar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.