IMG_7033-1

Bästa platsen på jorden

Tänk att vakna till den utsikten? Fast det gör vi ju. Hela sommaren! Här har vi vår stuga. Vid havet några mil utanför Umeå. Jag har varit väldigt snål med att visa bilder härifrån av olika anledningar, både för att det känns lite privat men också för att vi verkligen är lediga när vi är här. Jag plockar sällan upp eller ens har med kameran och projekt som ska ta en vecka tar flera år bara för att vi hamnar i det där semesternjutet istället. Men så här ser det ut iallafall, morgonen efter att åskan gått hela natten. Helt lugnt och så vackert.

Jag tänkte visa er lite från vårt uterum i stugan, det är väl den plats vi är mest på egentligen. Frukost, lunch, middag och så kvällsmys med havet som utsikt.

Det är så kul med stugan, där kan jag inreda på ett helt annat sätt. Många av möblerna har funnits här i så många år att man bara inte flyttar på dem. Stolarna satt jag och åt på som liten. Och mycket är blått, förmodligen för att matcha havet och den marina lantliga stilen.

Glasen är nog ett av mina bästa loppisfynd någonsin. Älskar att vi har de i stugan också, det blir som mer speciellt när vi får använda dem!

Förrättsbesticken och kökshandduken är ett av denna sommarens fynd! Ni får bläddra vidare bland bilderna och så kanske ni förstår varför detta är min bästa plats på jorden!

21
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Yvonne

    Väldigt fina bilder! Förstår att ni trivs där.
    Vad är det för tallrikar?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.