blommig

En blommig fåtölj

En färgklick har flyttat hem till oss! Ännu ett fynd från mormor Doris. Jag tycker den var lite rolig då den hade det blommiga mönstret med lite färg och att formen var lite ovanlig. Det var tydligen en väldigt kär möbel för min mans mormor så det var ju roligt att den blev så fin hemma hos oss! Jag har fortfarande inte bestämt mig om den ska stå i Julies rum eller vårt sovrum men den är så lättplacerad blir fin vart den än står. Vad tycker ni, gillar ni den?

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Yvonne

    Jättefin! Klä för guds skull inte om den!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.