IMG_8126

Somriga småkakor med ätbara blommor

Här kommer de sötaste somrigaste mördegskakorna någonsin, med ätbara blommor!

Jag och Julie bestämde oss för att baka något och jag tänkte att detta vore roligt att prova. Receptet och hela idén fann jag hos Caroline Borg och resultatet var ju bara helt ljuvligt! De är nästan för fina för att äta.. men så dukade vi upp lite överraskningsfika för de andra i familjen och då var jag ju ändå tvungen att smaka. Jag tog en som var dekorerad med blåklint och det var faktiskt supergott! Maken var något imponerad han också! Wilhelm gick all in och käkade upp dekorationerna… haha

Nu kommer en liten bildbomb för allt vackert måste ju förevigas..

mördegskakor.viktoria.holmgren.recept.ätbara.blommor

viktoria.holmgren.lovely.life.blomsterkaka.atbara.blommor

Världens sötaste bukett alltså. Älskar att jag kan plocka in massor av sånt här varje dag just nu!

Och så sötaste ljusstaken förstås. Den är fin i all enkelhet men jag hittade en gammal ljusmanchett på loppis som gjorde den ännu sötare!

viktoria.holmgren.kok.lovely.life

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.