IMG_7967-2

Blomsterlyckan

Åh, ni ska veta hur mycket jag älskar vår trädgård just nu! Alla blommor håller på att explodera och jag står precis i den där drömmen! Jag har drömt om detta sen förra året då mina dahlior frös ihjäl och planerat, planterat och väntat… Jag måste erkänna att även om jag njuter av nuet så längtar jag redan tills nästa år då jag ska så mer av mina favoriter och kanske lite mindre av de jag inte riktigt fallit för. Jag har hittat några nya favoriter och även om man planterar de sorter man gillar så är det ju ändå härligast att kunna komponera buketter i ljuvliga färgskalor, älskar när de går lite ton i ton. Ja, just nu njuter jag iallafall, hoppas aldrig att denna sommar tar slut!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.