vitrinskap.vintage.vagg.viktoria.holmgren

Drömmarnas väggskåp

Som jag letat. Och nu sitter det där på väggen, drömmarnas väggskåp. Jag har letat på loppis och på internet, sen helt plötsligt såg jag en story på instagram hos Nicole (Nicole’s Lantgård) och hann köpa det redan innan det hamnade i butiken! Jisses, vilken tur!!

viktoria.holmgren.vardagsrum.lovely.life

Jag velade lite innan jag bestämde mig för var det skulle sitta men det slutade på den plats jag tänkte från början. Den här väggen har varit helt tom och så trist och nu har min hjärna äntligen börjat komma igång för att fixa till den. Nu ska jag bara hitta en fin gammal knopplist, komma på någon roligare lösning för gardinen (som jag stal från sovrummet) och beställt fler gardinlängder! Detta kommer nog bli bra tillslut. Skulle vilja byta ut lampan som hänger ovanför bordet också.. Men vet inte alls till vad!

viktoria.holmgren.antikt.vaggskap.lovely.life

De söta glasen är ett av sommarens loppisfynd, tänker mig till en fördrink eller som finglas till barnen! Karaffen är också ny, lite trevligare än att tappa upp vin direkt från boxen hehe

vaggskap.viktoria.holmgren.vintage.nicoles.lantgard

19
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Marie

    Måste bara skriva ner ngr rader och säga, hur mycket jag tycker om dina otroligt fina bilder på allt vackert du skapar och allt fint du hittar att inreda med. Det är som att öppna mitt gamla skrin med nyckel, rött sammet inuti som blivit blekt med åren, jag har fått det efter min farmor, som jag älskade högt. Varje gång jag ser skrinet blir jag varm inombords och när jag öppnar det och tittar på de fotografier som ligger däri och i min hand håller en brosch som glittrar. Då blir jag lycklig, känner mig harmonisk, nyfiken, intresserad, engagerad precis så känner jag för dina bilder ! Kram

    1. Viktoria Holmgren

      Men så vackert skrivet!!! Tusen tack för stt du tog dig tid att skriva, det är den finaste kommentaren jag någonsin fått!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.