blaklint.strossel.viktoria.holmgren.lovely.life

Eget blomsterströssel av torkad blåklint

Ja detta har jag roat mig med. Klurat på fler sätt att ta vara på det som växer ute i trädgården! Jag kom på den briljanta idéen att torka ätbara blommor, denna gång har jag använt blåklint. Jag klippte små buketter och hängde på tork, sen var det bara att pilla lös de torkade bladen och nu har vi strössel och sommarminnen i samma burk i vinter! Så härligt och så himla fint att garnera vinterns bakverk med! Nu hänger ytterligare en bukett på tork, jag har på känn att frosten kommer hit till norr snart..

atbara.blommor.viktoria.holmgren.lovely.life

.viktoria.holmgren.lovely.life.torka.blaklint

blaklint.strossel.viktoria.holmgren.lovely.life

blomsterstrossel.viktoria.holmgren.lovely.life

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.