IMG_9115

Trappen är officiellt klar!

Vi är ju en sån där familj med femtioelva projekt igång samtidigt… Det medför att vi sällan blir klara med något på en gång men ibland är det bra tycker jag. Man hinner som känna sig för och man blir ju inte direkt uttråkad haha.. Vi tapetserade trappuppgången och målade stegen innan sommaren och nu har vi fått upp ledstången och listerna också. Ledstången skulle våra grannar kasta ut när de renoverade så där var vi snabba! Den passade inte riktigt som vi hade tänkt oss, våran trapp var lite för brant men min kära man kapade till den och så lyckades vi komma på sätt att använda “böjen” på. Som ni ser på bilderna är det ett litet avstånd mellan väggen och trappen för att vi valde att bredda rummet lite när vi renoverade… Så det kruxiga var ju hur man skulle fästa ledstången upptill och det här blev ju superbra! Vi behöver bara förstärka den lite men det tar vi en annan gång 🙂

19
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.