sommar.rudbeckia.sahara.viktoria.holmgren.lovely.life.1

Sommarrudbeckia, höstens snittblomma

Alltså, detta är en blomma ni bara måste så nästa år, om ni inte redan provat! Den är helt fantastisk till hösten. Blommar i flera olika nyanser och kommer igång som bäst när allt annat börjar ha blommat färdigt. Det här är tredje året jag har dessa och det har hänt att jag ifrågasatt varför där mitt i juli, men nu vet jag ju.. Åh, de är så vackra! Både i blandbuketter och för sig själva som här! Rent spontant känner jag att både solrosor och ringblommor kan slänga sig i väggen!

rudbeckia.sahara.viktoria.holmgren.lovely.life

sommar.rudbeckia.sahara.viktoria.holmgren.lovely.life.1

sommar.rudbeckia.sahara.viktoria.holmgren.lovely.life.snittblomma

sommar.rudbeckia.sahara.viktoria.holmgren.lovely.life

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Linda

  Tack för tips! Måste ha dessa på kolonilotten!

 2. sara

  Hej! vet du namnet på just den sommarrudbeckian? tack 🙂

  1. Viktoria Holmgren

   Denna rudbeckia heter “Sahara” 🙂

 3. Malin

  Ja, helt underbar. Jag längtar redan tills jag för så dem!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.