IMG_9830

Spets i fönstret

Det var dags för lite insynsskydd i vårt sovrum! Jag är så nöjd med grunden i sovrummet men höll på att bli tokig på gardinbiten just för att vi har snedtak, men även för insynens skull då det går en grusväg här utanför. Jag tycker textilier gör ett rum så mysigt och ombonat så jag var bara tvungen att lösa det. Så jag klickade hem en caféstång, slet ner spetsgardinen från sonens rum och klippte den i två bitar. Fort ska det gå och fort var det gjort! Tycker det blev väldigt fint!

Jag är väldigt förtjust i våra linnesängkläder också, både det grova linnet och ränderna… Så när jag gjort klart gardinen och bäddat rent så passade jag på att beställa hem en massa fint linnetyg! Här ska sys både gardiner, kuddar och en massa annat i höst! Jag kan tipsa om den hemsidan, LinenBeauty där jag hittade alla fina tyger. För er som inte vill sy finns LinenMe som har massor av färdigsydda sängkläder, gardiner m.m! Våra sängkläder är därifrån!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Theres

    Så fint! Var kommer gardinstången ifrån?

    1. Viktoria Holmgren

      Tack! Jag beställde den från Hastahome.se 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.