IMG_0279

Årets höstkransar

Bättre sent än aldrig så nu har jag gjort några höstkransar! Den ena stommen gjorde jag själv genom att binda ihop lite grenar och den i metall finns att köpa jättebilligt i blomsterbutiken. Jag virade lite jutesnöre runt den biten som skulle synas! Jag köpte en bunt med något grönt från blomsterbutiken och resten var torkade/döda växter från min senaste bukett hehe.. Den som spar hon har!

Jag älskar att få sitta och pyssla i mitt lilla rum, det är så mysigt ljus där inne…

Tur vi har en dammsugare säger jag bara.

Nu ska de bara placeras ut i huset! Kanske att någon av dem får hänga kvar här inne! Har förresten sett att en del börjat med julpynt och julpyssel redan men min gräns går nog där haha, det är ju fortfarande oktober!  Hoppas ni gillade mina höstkransar!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Anna

  Jättefint och vilka vackra bilder. Hamnade här pga en googling på billy bokhylla och snubblade in till när du hade gjort om grannens gamla! Så snyggt. Får jag fråga dig vad det var för vild och burrig grön växt som du hade i uppe i hörnet på billybokhyllan?

  1. Viktoria Holmgren

   Hej!
   Åh vad kul att du gillar det! Jag tror växten heter Jasmin eller doftjasmin! 🙂

   1. Anna

    Det var det! (Vippjasmin såg mest lik ut) Tack så mkt för svar! 😊 trevlig vecka

    1. Viktoria Holmgren

     Ja, det stämmer, vippjasmin!!! Bra att du hittade!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.