IMG_0223

Loppisfynden

Jag tar mig sällan iväg på några loppissvängar men igår blev det faktiskt av! Maken behövde klippa sig så vi packade in hela familjen och drog iväg, passade på att äta lunch på ett café och så smet jag in på några loppisar! Jag tänkte visa er vad jag hittade!

Den här söta pippin kunde jag inte motstå, den kan gärna få stå framme på vårt bord! Just nu har vi en souveniröppnare från grekland (en träsnopp hahaha), visst kan den va rolig ibland men inte alltid haha!

Åh, älskar sånna här små fynd!! En femma styck och hade nu flyttat in i Julies dockskåp!

En vas fick slinka ner också, den var ju för fin!

Jag hittade en uppsättning med gamla efterrättsskålar för en femma styck. Blir så fint att duka med glas mot gamla träbord!

Det här tyget köpte jag och tänker sy en kudde av det! Superfint!!!! Älskar färgkombinationen!

 

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ingrid wenell

    Helt otroligt fina fynd! Tror jag ska åka på loppissväng uppåt framöver 😍

    1. Viktoria Holmgren

      Tack! Ja det är ju rätt kul att köpa sånt man inte visste att man behövde haha!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.