IMG_0736-2

Årets finaste adventsljusstake

Ingen jul utan gran och ingen jul utan adventsljusstake! Jag har någon knäpp idé att ha en ny ljusstake varje år.. Behöver inte nödvändigtvis betyda att jag köper en ny, förra året hade jag dessa:

Och jag hade tänkt göra något liknande i år.. men så ramlade jag över den här ljusstaken… Behöver inte ens belasta shoppingkontot, den fanns nämligen på Ica! Den kostade 129:- och det var den absolut värd. Lurade mamma att den var svindyr från Artilleriet… men så var det ju inte! Så varsågoda, alla som behöver en ljusstake – ta en titt i din närmsta icabutik! 🙂

adventsljusstake.viktoria.holmgren

21
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

    1. Viktoria Holmgren

      Ja visst var det ett riktigt fynd! Hoppas du fått tag i en!

  1. Bella

    Men åh jag blev kär! Har letat i våra Ica butiker men ingen lycka alls. Skulle du hitta en till så hojta till så kan jag kanske köpa den av dig om du vill skicka (betalar portot oxå:))

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.