viktoria.holmgren.barnrum.garbo.friends

Mysigaste rummet

viktoria.holmgren.barnrum.garbo.friends

Nu börjar julen smyga sig in här hemma, jag har börjat göra dessa små stjärnor igen.. Man kan ju tänka sig att man kanske ledsnar på att göra likadana varendaste år men nä… man kan ju göra med andra tapeter/papper och så är det den allra bästa modellen när den går så fort att göra haha! Jag har inte tålamod till mer än så tror jag haha!

Jag har en DIY-guide i ett annat blogginlägg här om ni vill göra egna!

Julies rum känns så mysigt just nu, älskar färgerna där inne. Tänk er lite mysig julbelysning på det… Ahh, det är så mysigt! Nu tjatar hon om att hon vill ha in en gran också, och nej, det ska inte va en adventsgran. Hon vill ha en fullstor haha.. Får se hur det blir med den saken, jag tänker erbjuda henne en halvstor tall!

Vi har bäddat med nya sängkläder från Garbo & Friends, älskar både material och mönster.. Så passa att jag nu bäddat med deras sängkläder uppe i våran stora säng också! Snart kommer förresten ett inlägg om vårt sovrum, då får ni se lite bilder därifrån!

viktoria.holmgren.diy.julstjarna

viktoria.holmgren.barnrum.flickrum.julie

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.