viktoria.holmgren.julstjärna.loppis

Finaste julstjärnan fanns på loppis

Ibland undrar jag hur gammal jag är. Enligt körkortet är jag 34, jag känner mig som 24 men handlar som 84. Kan inte få nog av virkad spets? haha! I höstas hittade jag den här söta julstjärnan och det är nog den finaste jag har. Förra året hittade jag en annan virkad och den tycker jag också jättemycket om! Här får ni se den:

viktoria.holmgren.spetsgardin.cafestang

Tycker de är så himla fina! Lite mer hållbara också än alla papperstjärnor som går sönder lite för varje år, speciellt när man får utbrott och kastar iväg de som jag gjorde i helgen haha… Dumt.

Ser ni förresten vad fint det blev i sängen med våra nya sängkläder!? Så sköna!!!

Mer julpynt än så här blir det nog inte tror jag, både sängkläderna och gardinerna ropar sommar och jag kan gärna ha det så! Stjärnan och så julrosen i fönstret blir bra. Borde bara skura fönsterna men det får bli till våren! Fönsterna öppnas utåt och vi behöver traktor för att nå upp dit (yes, det blir makens jobb)

Hur långt har ni kommit i pyntandet?

viktoria.holmgren.sovrum.snedtak

viktoria.holmgren.julstjärna.loppis

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Anna

    Ni har så fint och ombonat ✨

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.