IMG_1409-2

Fina mönstrade presentpapper!

Jag har länge haft en dröm.. om att Mrs Mighetto ska göra fina pyssel- och presentpapper och nu hände det! Jösses! Jag har gjort världens finaste änglar och stjärnor, för att inte tala om julklapparna! Med matchande etiketter, så vackert att man vill gråta ju! Jag har i all hast slagit in alla stora julklappar i naturbrunt enkelt papper och sen sparat alla finaste små julklapparna för att lägga all tid och energi på dem. Barnen får några fina men det är ju faktiskt de vuxna som uppskattar det mest! Så nu, veckan innan jul, börjar jag smyga iväg till pysselrummet.. där sitter jag och pysslar med sånt här! Tänder ljus, tjuväter choklad och gör små söta presenter! Är det inte mysigt!?

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.