IMG_1457

Vackraste julklapparna

En del julklappar slänger man ihop i ett krafs med billigt papper och slarviga vik. Men bland det roligaste jag vet är att få lägga lite extra tid och göra några julklappar extra fina, speciellt till dem som uppskattar det! Jag tycker också det är jättekul att köra något tema på julklapparna, så även om den del julklappar blir ihopslängda av naturpapper så ser man ändå en röd tråd i hela högen! Nördigt kanske men det är kul haha! Skulle aldrig klara mig utan jutesnöre, lingarn och naturpapper för 75% av julklapparna göms i just det. I år har jag kompletterat med etiketter och tags, både från typ panduro och sånna ställen men har även köpt på mig en rulle klisteretiketter från wish! Det är ju fint att knyta band och en fin tag meeen när man slänger ihop de där slarviga klapparna så orkar man inte kryta snören på precis alla.. så då är det bekvämt med klisterlappar (de är däremot en bristvara) utan fula tomtar på. Men hittade på wish iallafall!

Detaljerna i år blev jute och gula band, etiketter och papper från Mrs Mighetto. Små bjällror, träknappar och så lite annat pynt som en tallkvist och torkade äppelskivor.

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.