Lucka 11; berätta om dina framtidsdrömmar.

Först och främst önskar jag självklart att jag själv och de som står mig nära får vara friska, glada och nöjda med livet, det är ju faktiskt det allra viktigaste. Men förutom detta har jag en hel drös med drömmar som jag hoppas på att kunna få uppfyllda, både stort som smått. Här är några av dem:

Längre fram drömmer jag om att bo i ett fint, litet hus med äppelträd i trädgården ihop med David och våra framtida barn.

Vi ska ha ett kök med stora fönster och svart- och vitrutigt golv, ett arbetsrum med utsikt över trädgården och en kakelugn i sovrummet. Och en engelsk bulldog som ser ut precis såhär.

Sen vill jag jobba med en massa olika projekt som jag brinner för. Kanske skriva en bok, jobba med inredning, med webb, ha en egen butik, blogga. Jobba ihop med människor som lyfter mig och som jag kan lyfta, där jag känner mig uppskattad och där det känns som att jag gör något betydelsefullt, både för andra och för mig själv. Något som inspirerar och tar fram det vackra i tillvaron. Ja, vi får se. Jag har lite planer som jag hoppas, hoppas, hoppas ska gå i lås och jag känner på mig att nästa år blir ett bra år.

Jag drömmer om att få resa mycket. Att ha råd och tid att kunna åka iväg ofta. Tokyo, New York, Paris, Berlin, Florence och alla andra stora städer lockar mig alltid. Jag skulle även vilja ta körkort och kunna bila genom västkusten i USA. Jag skulle vilja se Kuba, Hawaii och kanske Bahamas. Jag skulle vilja åka till Kina och jobba pandor eller till Bali för att rädda sköldpaddorna där. Med mera, med mera.

Och det är bara en del av alla mina drömmar. Att drömma och längta är jag verkligen bra på och jag tror att det kan vara en bra grej för det mesta, bara man har en fot kvar i verkligheten och försöker vara nöjd med dagarna som går i vardagen också. Vad har ni för framtidsdrömmar då?! Skulle gärna vilja höra om dem.

Foto: klicka på bilderna för att se källorna.

Todau I tell you all about my dreams for the future in the Christmas calender. What kind of dreams do you have?

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Viktoria

  Först vill jag bara tacka för en fin och inspirerande blogg, då jag aldrig kommenterat här innan. Är också expert på att drömma, särskilt när jag sitter och pluggar. Pluggar gör jag till lärare, vilket är mitt framtida drömyrke. Hoppas på att bli en bra lärare som är en god förebild för eleverna, och som alltid lyssnar på och har tid för dem. Sen vill jag börja med mitt gamla häst- och ridintresse igen, bo med min nuvarande pojkvän i en stor gammal lägenhet i Majorna el Kålltorp, ha ett sommarhus,tre barn, en labrador och en Bullterier. Innan dess ska vi bara hinna bo lite i vår favorit stad Berlin också osv.//Viktoria. Ps: Självklart vill jag också att alla jag känner ska må bra och få leva ett lyckligt liv.

  1. VolangLinda

   Tack Viktoria. Vad glad jag blir! Hoppas att alla dina drömmar slår in. Det lät väldigt, väldigt bra. Jag tror verkligen att det behövs fler lärare som är bra förebilder. Är också sugen på att åka till Berlin, på semester till att börja med. Kanske får be dig om lite tips sen när det blir aktuellt?!

 2. Line

  Drömmar och hopp om framtiden kan verkligen berika livet, jag ska inte skriva om mina här, för de är många, men vill tipsa om en fantastisk dokumentärserie som handlar om människor som inte skulle leva utan sina drömmar: Welcome to Lagos, http://www.bbc.co.uk/programmes/b00s3vdm/episodes/guide

  God jul!

  1. VolangLinda

   Tack Line! Den ska jag kolla på nu faktiskt. God jul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.