Lucka 13; berätta om din favoritsak i ditt hem.

Jag har ju tidigare visat det här skåpet i mitt kök som jag gillar och som även en av bloggarna för Uppsala Nya Tidning skrev om. Just nu ser det inte ut precis så här eftersom jag gillar att gå runt hemma och flytta runt saker titt som tätt men i somras såg det ut såhär. Nu är det lite mer juligt och vintrigt kan man säga.

Och det är just något juligt jag vill berätta om nu, som vi köpte när vi var i Rom. Detta är min absoluta favoritsak hemma nu och jag och David har bestämt att det ska bli som vår  julkrubba. En sån där sak man plockar fram varje år och när den väl är på plats, ja då är det jul.

En dag när vi var ute och flanerade kom vi av en händelse in på en liten tvärgata och gick förbi den här butiken som bara sålde julprydnader, små karuseller och såna här isbanor. Och så fanns det en hel vägg med bara saker man kunde köpa till; granar, tomtar, rådjur, godis med mera. Det var galet och jag var i himlen.

Nu står den i vårt vardagsrum, på ett litet bord jag köpt på loppis. Med en ljusslinga som lyser upp det och en massa snö runt omkring.

Och vet ni vad det bästa av allt är? Den går på batteri och när man sätter igång den åker de runt på den där banan på sina skridskor, runt, runt.

Alltså, hur fint? Lite knäppt kanske men väldigt, väldigt fint.

This is one of my favorite things at home right now. We bought it in Rome and I think it’s to adorable for words.

Här hittar ni de andra luckorna i min versions av Emily Dahls kalender:

Lucka 1 och 2; berätta om dig själv och staden du bor i.

Lucka 3; Berätta om din bästa vän.

Lucka 4; Berätta om en person som du beundrar.

Lucka 5; Berätta om vem du var för ett år sedan.

Lucka 6; Berätta om bloggarna du läser.

Lucka 7; Berätta om ett av dina favoritfotografier.

Lucka 8; berätta om ditt favoritplagg.

Lucka 9; berätta om en av dina favoritlåtar.

Lucka 11; berätta om dina framtidsdrömmar.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 9 kommentarer

  1. Alltså åh. Det där en såndär sak som jag egentligen inte vill gilla, jag tycker nämligen inte så mycket om att ha “prydnader” hemma, tycker det tar så mkt plats och samlar damm. Men det är också en såndär sak som jag helt enkelt inte kan motstå. Jag hade också blivit hetl tokig i en sån affär ^^ Seriöst, skridskorbanan är ju hur söt som helst!!! Och nån prydnad måste man väl få ha, iaf på jul ^^

    1. Jag är precis som du där, har inga prydnader i övrigt men tänker att jul är ju ändå jul. Och den var liksom alldeles för fin för att kunna motstå!:)

  2. Så fint så fint så fint skåp! Åh, dör lite! Puss.

  3. Så fint så fint så fint skåp! Åh, dör lite! Puss.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny