Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Lucka 14; berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.

 
 

Den här bilden tog David av mig när vi var på Gotland i juli och den är så mycket sommar det kan bli tycker jag. Det regnade ju i stort sett varje dag vi var där och alla mina illusioner om picknick på olika klippor och gräsmattor, lata dagar på stranden och spontana utflykter på cykel raserades ganska snabbt. Men någon dag var det faktiskt sol och då gjorde vi allt det där jag hade tänkt mig. Vi cyklade in till Visby och gick omkring bland klängrosorna och kullerstenarna, utforskade botaniska trädgården och åt glass med smak av saffran och honung.

 
 

Sen hittade vi till ett superfint ställe som hette Leva och låg ganska nära där vi bodde. Där fanns det stora gräsmattor med äppleträd och hängmattor och filtar man kunde låna. Vi köpte en massa fika och satte under ett av träden och läste, drack läsk och åt sjukt goda mackor. Och då var jag så här glad.

My boyfriend took this photo of me this summer when we were on vacation. I think it’s the perfect summer picture and I remember that I was so happy when it was taken.

 
 

0
 
 

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Åh, saffran- och honungs-glassen är den bästa som finns! Jag åt minst 2 kulor om dagen när jag var där.

    1. Ja verkligen! Åh vad sugen jag blev på den nu.

  2. du är så himla himla HIMLA vacker!

    1. tack hjärtat, vad glad jag blir. och du då?! sjukt fin tycker jag att du är.

  3. tack hjärtat, vad glad jag blir. och du då?! sjukt fin.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny