Lucka 17; berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.

Igår hanns det inte med nån lucka men jag tycker ni ska gå in och läsa Emilys och Emmas som skrev hur fint som helst om hur de var när de var små. Här kommer min lucka nummer 17, hoppas ni gillar den lika mycket som jag:

En perfekt dag skulle jag vakna upp i New York, gärna på Upper West Side så jag var nära parken och ett av mina bästa fik; Le Pain de Quitiden. Jag skulle dra på mig min favoritklänning, ta David under armen och gå dit och äta brunch. Beställa in deras brunchmeny som består av en massa olika sorters bröd, ostar, marmelad och nutella, juice, världens godaste kaffe och så en croissant till det.

Sen skulle vi gå till Central Park, titta på alla de utslagna blommorna och träden (för det skulle naturligtvis vara vår, min bästa årstid) och alla människorna där.

Efter det skulle vi kanske gå på Central Park Zoo och titta på sälarna som är så sjukt söta eller ta tunnelbanan ner till Greenwich Village och gå världens finaste gata, Bleecker Street, uppifrån och ner, gå in på Magnolia Bakery och köpa cupcakes, kolla i fina bokaffärer och sånt. Köpa en knippe blommor från något gatustånd att ta med hem.

Jag skulle även vilja gå i Soho och kolla i mina bästa butik Anthropologie som har så otroligt inspirerande skyltningar och varor. Jag kan verkligen vara där inne hur länge som helst!

Sen skulle vi avsluta dagen med grymma hamburgare och en god drink nånstans. Kanske en glass från Pink Berry med gummibjörnar, hallon och strössel på. Åh, ge mig den här dan nu tack.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Den där dagen lät underbar. Vilken fin lucka!

    1. haha, fint att du förstår det fina i det hela:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny