20 bilder från Lissabon.

Kära ni! Nu är jag tillbaks från Lissabon och hänger i Malmö några dagar för att umgås med min familj. Men om ett tag kommer jag tillbaks med full kraft igen. Ska bara vila lite mer först. Äta lite fler glassar, sova lite mer och kanske läsa ut någon mer bok. Men jag är så sugen på att blogga! Och jag har så mycket fint att berätta och visa er från vackra, vackra Lissabon. Det kommer en guide också om ett tag. Och den där guiden från Dublin som jag lovade er för länge sen. Den ska också upp här såklart. (Jag vet att det var några av er om som ville ha lite Dublin-tips till resor nu i augusti, det är bara att maila mig så kan jag skriva ner några tips).

De här 20 bilderna är de jag gillar allra mest från mitt Instagram-flöde från Lissabon. Visst ser det tjusigt ut?

Loppis i bergen.

Med parasoller.

Och vackra kläder.

Utsikt över havet.

Sangria på balkongen.

Tvätt som hänger och torkar.

Glasspinne.

Rosa blommor som doftade vanilj och lata sommardagar.

Rolig skylt med 50-tals känsla.

Pastellblått hus.

Ankor vid en fin ankdamm.

Spårvagn.

Den perfekta hotellfrukosten.

Slitna och fina hus.

Mosaik.

Kakor.

Läste en bok av min favoritförfattare och drack sjukt god lemonad.

Pastellrosa hus.

Ett marsipanpäron.

Och så en bild från vackraste Sintra, som låg ca 40 minuter från Lissabon med tåg. Men som sagt, fler bilder kommer snart! Om ni vill alltså?

Here’s a little sneakpeak from lovely Lisbon. These 20 pics are the ones I like the most from my Instagram feed. And I promise to show you more in a couple of days!

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Åååååh kan knappt vänta på din Lissabon-guide!! 😀 Ska dit om tre veckor och längtar ihjäl mig när jag ser dina bilder! När guiden kommer upp, inkludera gärna var du hittat de där super-fina kakburkarna! Vore ju perfekt present till de här hemma när man återvänder! 🙂 Hoppas ni haft det lika bra som det ser ut!

    1. Åh lyllo dig! Om 3 veckor ska jag minsann ha lyckats knåpa ihop en guide:) Vi har verkligen haft det lika bra som det ser ut. Tack för alla fina ord!

  2. Jajaja. Mera bilder!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny