Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Lissabon, del 1.

Så här såg den första dagen i Lissabon ut!

Vi vaknade till strålande sol och kollade in utsikten från hotellets balkong.

Sen tog vi tunnelbanan några stationer till Cais do Sodré. Vårt mål var nämligen marknaden Feira de Ladra som vi läst så mycket om.

Den var riktigt rolig! Det fanns allt mellan himmel och jord. Precis som det ska vara på en bra marknad.

Mosaik.

Kläder.

Knappar, böcker, smycken med mera, med mera.

Det tjusigaste var att det låg högt uppe i bergen,  så när man gick där och strosade såg man havet.

Och var omringad av vackra hus och blommande träd.

Dessutom hade de världens kanske godaste lemonad.

Sen gick vi ner för berget och styrde stegen mot vattnet. Kikade på den fina bron som man ser därifrån.

Spanade in fiskmåsar.

Duvor och statyer.

Och till sist stannade vi för en fika på ett café på torget Praca dom Pedro IV.

De två nästföljande dagarna åkte vi spårvagn, kollade på utsikten från en borg och åt marsipanpäron. Men det visar jag en annan dag! Nu ska jag iväg och jobba med boken. Hoppas ni får en fin och solig lördag.

Here are the pictures I took from my first day in Lisbon. We went to the fleamarket Feira de Ladra, drank lots of lemonade and spotted the ocean.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vad härligt. Tyckte torget på sista bilden var så vackert.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny